Siirry suoraan sivusisältöön
Etusivu / Laivat ja Risteilyt
M/S Brahe

Keisarin reittiä Saimaan kanavalle & Saimaalle

Reitti: Helsinki - Kotka - Lappeenranta - Savonlinna - Puumala - (Lappeenranta) - (Kotka) - Helsinki.

Neljä vuosikymmentä Saimaalla seilannut M/S Brahe siirtyi syksyllä 2014 Tanskan vesille. Siellä alus tekee lounas - ja päivällisristeilyjä sekä 1-4 päivän risteilyjä.

» Lue lisää - www.saimaatravel.fiKoe upea Saimaan kanava iloisilla viisumivapailla risteilyillä

Reitti: Lappeenranta – Viipuri - Lappeenranta

Seilaa kansainväliseen tunnelmaan viihtyisällä m/s Carelialla. Matka laivalla Lappeenrannasta Viipuriin pitkin Saimaan kanavaa sulkuineen on elämys.
Matkan aikana kuulet faktaa ja tarinoita kanavan historiasta, nautit mukavasta ohjelmasta, hyvästä ruuasta ja upeista maisemista. Perillä omaa aikaa esim. ostosten tekoon. Risteilyt soveltuvat myös lapsiperheille. Tarkemmat tiedot Saimaan Matkaverkon monipuolisista matkavaihtoehdoista saat kotisivuiltamme.

» Risteilyt
» Varaa risteily


Reittiristeilyt m/s Puijolla

Heinäveden kanavareitti Savonlinnasta Kuopioon on eräs Suomen kauneimmista laivareiteistä. Kansallismaisemissa kulkeva reitti on palvellut ammatti- ja huviliikennettä 1800-luvun lopulta lähtien. Kallaveden ja keskisen Saimaan yhdistävän reitin kaksi avokanavaa on kovalla työllä raivattu vaikeaan maastoon. Reitin neljästä sulkukanavasta nuorin, Kerman kanava, täytti täydet 100 vuotta viime vuonna.

» Risteilyt
» Varaa risteily


M/S El Faro - Aina hieman enemmän

m/s El Faro on tyylikäs ja hyvin varusteltu matkustaja-alus, joka liikennöi aikataulu- ja tilausristeilyjä Lappeenrannasta Saimaalle. m/s El Faro risteilee Saimaan kanavaan ja sen vaiheikkaaseen historiaan tai norpparisteilylle Saimaan saaristoon. Reitit kulkevat kivisten kapeikkojen, vehreiden rantojen ja jylhien kallioiden lomassa. Aurinkokannella nautit Suomen kauneimmasta järvimaisemasta. m/s El Faro tarjoaa unohtumattomat puitteet yrityksien asiakastilaisuuksiin tai kesäiseen juhlaan. Laivan ilmastoidussa ravintolassa voit nauttia toiveidesi mukaan ruokaa ja juomia ohjelman kera.

» Risteilyt
» Varaa risteily